Omul, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit împușcat cu propria armă de vânătoare, în maşina personală. Bărbatul parcase la marginea unei păduri din Timiș. Victima a lăsat un mesaj de adio familiei, iar aceasta a sunat imediat la 112.

Ce au transmis autoritățile

În noaptea de luni spre marţi, bărbatul de 58 de ani, din Buziaş, a scris un bilet de adio pe care l-a lăsat familiei sale, şi-a luat puşca de vânătoare şi a dispărut.

Citește si: Un adolescent suedez este acuzat că și-ar fi ucis două dintre profesoarele sale

„La data de 12 iulie 2022, în jurul orei 00:30, un bărbat în vârstă de 58 de ani (paznic de vânătoare) a fost găsit decedat în autovehiculul personal, într-o pădure de lângă orașul Buziaş. Acesta s-ar fi sinucis cu arma de vânătoare, pe care o deținea în mod legal”, anunţă IPJ.

Citește si: VIDEO- Bărbat de 53 de ani, ucis în fața unei școli din Bacău în urma unui conflict în trafic

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Membrii familiei au sunat disperați la autorități după ce au văzut biletul. Ofițerii de la Serviciul Arme Explozivi şi Substanțe Periculoase şi polițiștii din Buziaş au pornit în căutarea bărbatului. L-au găsit în maşina parcată la marginea unei păduri, în apropiere de Buziaş. Se împușcase mortal cu propria armă.

Cadrele medicale care au ajuns la fața locului au constatat decesul bărbatului. Cadavrul a fost preluat de medicii legiști pentru efectuarea autopsiei.

Citește si: VIDEO Singurul supraviețuitor al unei împușcături rusești. S-a prefăcut mort

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi uz de armă fără drept.

Citește si: Sentința în cazul Caracal ar putea fi amânată: "O anchetă mult mai amplă, care nu s-a făcut!" Ce acuzații i se aduc în plus lui Gheorghe Dincă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si