Close sidebar
Close sidebar

Barbat in varsta de 50 de ani, injunghiat intr-o piata aglomerata din Ploiesti!

Un barbat in varsta de aproximativ 50 de ani a fost injunghiat, miercuri dupa-amiaza, in timp ce se afla intr-una din cele mai aglomerate piete din municipiul Ploiesti. Agresorul a fost prins si este audiat, insa deocamdata nu se stie daca cei doi se cunosteau si nici care este motivul agresiunii.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Prahova, Raluca Brezeanu, incidentul s-a produs, miercuri dupa-amiaza, in zona Pietei Aurora din Ploiesti. Imediat dupa ce l-a injunghiat pe barbat, agresorul a fugit, el fiind gasit in scurt timp.

Barbatul are 51 de ani, este din satul Strejnic din judetul Prahova si nu se stie deocamdata daca are sau nu vreo legatura cu victima. El urmeaza sa fie audiat. Barbatul agresat are aproximativ 50 de ani si a intrat in soc hemoragic in urma ranii provocate in zona toracelui anterior, au declarat reprezentanti ai Serviciului de Ambulanta Judetean Prahova.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

El a fost dus la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Ploiesti pentru ingrijiri medicale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI