Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a fost prins sub un mal de pâmânt. A fost dus cu un elicopter SMURD de urgență

Un bărbat de 65 de ani a fost prins, marţi, sub un mal de pământ, în cartierul Mândreşti din Focşani, fiind scos în viaţă de pompieri, însă în stare gravă, motiv pentru care a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Judeţean din Galaţi.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit purtătorului de cuvânt al inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Cristina Pârvu, un bărbat de 65 de ani a fost surprins sub un mal de pământ în cartierul Mândreşti, în timp ce săpa pentru o fosă septică.

Un bărbat a fost prins sub un mal de pâmânt. A fost dus cu un elicopter SMURD de urgență

La locul indicat s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Focşani cu o autospecială de intervenţie, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj medical de urgenţă cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea.

Citeste si: Pinar Deniz și Miray Daner, surorile Yilmaz și Hilal, din “Patria mea ești tu!”, s-au pălmuit! “Ne-am înroșit ca racii”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Anunț important pentru șoferi: De la 1 iulie acest lucru este interzis

Citeste si: USR și PNL, front comun la CCR. Modificările ar distruge ecosistemele României

Pompierii l-au scos pe bărbat de sub malul de pământ, acesta fiind inconştient.

El a fost resuscitat şi i-au revenit semnele vitale, astfel că s-a solicitat intervenţia elicopterului SMURD, pentru preluarea şi transportul acestuia la Spitalul Judeţean Galaţi.

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment: "Vrem cu toţii să se termine, dar..."

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI