Minorul a fost internat în spital, constatându-se că loviturile i-au pus în primejdie viața.

Angajații localului au sunat la 112 pentru a sesiza Poliția cu privire la faptul că un minor ar fi suferit o leziune la nivelul capului.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit în urma cercetărilor că în urma unei discuții în contradictoriu dintre doi soți, ce se aflau într-un local public, bărbatul de 36 de ani ar fi aruncat și l-ar fi lovit cu un obiect înțepător pe unul dintre copiii soției

sale, un minor, de 14 ani. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa refuză detectorul de minciuni. Care este motivul și ce a declarat avocatul familiei

Ce au transmis autoritățile?

„La data de 10 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către angajat unui local public, cu privire la faptul că un minor, de 14 ani, ar fi suferit o plagă la nivelul capului.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unei discuții în contradictoriu, purtate de doi soți, în timp ce se aflau într-un local public, în prezența mai multor persoane, bărbatul, de 36 de ani, ar fi aruncat și l-ar fi lovit cu un obiect înțepător pe unul dintre copiii soției sale, un minor, de 14 ani.

Minorul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, constatându-se faptul că ar fi suferit leziuni ce i-ar fi pus în primejdie viața.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, dosarul penal fiind înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii efectuează cercetări, în vederea identificării bărbatului și tragerii acestuia la răspundere penală.

În continuarea activitaților desfășurate, bărbatul a fost identificat de polițisti, în municipiul Târgu-Jiu, acesta fiind imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale”, au spus reprezentanții Poliției Târgu Jiu.

Citeste si: Ofițerii de poliție din Alba participă la un program intensiv de pregătire: ,,Trageri din mașină, ca în cazuri reale"

VIDEO: Momentul în care bărbatul a fost reținut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si