Close sidebar
Close sidebar

Bărbatul care a fost confundat cu unul dintre criminalii lui Adrian Kreiner este hotărât să dea Poliția în judecată. El spune că nu-și mai găsește de muncă, după ce a fost acuzat pe nedrept

Laurențiu Lăcătușu, bărbatul ce a fost confundat recent cu unul dintre criminalii afaceristului Kreiner din Sibiu, spune că va da Poliția în judecată. Bărbatul susține că trăiește un adevărat calvar după ce oamenii legii au făcut o gafă extraordinară.

Ana-Maria Costea,

Laurențiu Lăcătușu susține că viața lui s-a transformat într-un adevărat calvar, după ce a fost confundat cu unul dintre criminalii lui Kreiner.

[Sursa foto: arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul care a fost confundat de autoritățile române cu unul dintre criminalii care i-au luat viața afaceristului din Sibiu, Adrian Kreiner, trăiește un adevărat coșmar. 

După ce a apărut în presă având calitatea de suspect în cazul crimei care a șocat România, Laurențiu Lăcătușu cere dreptate și este hotărât să dea în judecată Poliția Română.

Laurențiu Lăcătușu, hotărât să dea în judecată Poliția Română

Bărbatul confundat cu unul dintre criminali susține că a fost bătut de oamenii legii chiar în fața casei sale dintr-o localitate din Dolj.

Acesta spune că, după ce a fost adus la Craiova, a fost dezbrăcat, iar o polițistă îmbrăcată în civil i-ar fi cerut „un ceas scump”, deoarece se știa că ucigașii omului de afaceri au furat ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro din locuința acestuia, potrivit antena3.ro

Ucigașii omului de afaceri au furat ceasuri în valoare de aproximativ 200.000

de euro din locuința acestuia.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Tânărul confundat de anchetatori cu ucigașul lui Adrian Kreiner trăiește un coșmar: "Ce faci, criminalule?". Laurențiu se luptă pentru nedreptatea în cazul lui

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Bărbatul nu știa ce s-a întâmplat și abia atunci când a ajuns la Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu, i-au fost aduse la cunoștință acuzațiile. Acela a fost și momentul când autoritățile și-au dat seama ce gafă uriașă au făcut, după ce bărbatul deja apăruse în spațiul public în calitate de suspect.

Autoritățile i-ar fi spus bărbatului că totul a fost o confuzie și că trei persoane l-ar fi indicat pe el drept suspect, identificându-l în baza pozelor de pe o rețea de socializare.

Laurențiu Lăcătușu spune că nu-și mai găsește de muncă după ce a fost confundat cu unul dintre criminali

Bărbatul spune că în urma confuziei majore a Poliției Române, nu-și mai găsește de muncă și nimeni nu vrea să aibă de-a face cu el.

El a menționat, potrivit sursei citate anterior, că nu știa nimic despre crima de la Sibiu, dar, cu toate acestea, oamenii legii l-au trântit la pământ și l-au lovit, punându-i cătușele la mâini. Totodată, el a adăugat că a fost reținut ore în șir, timp în care acuzațiile au întârziat să apară, el neștiind pentru ce a fost săltat de autorități.

După toate prin care a trecut, bărbatul a spus că niciun organ al legii nu i-a prezentat scuze pentru gafa comisă și că doar un procuror s-ar fi scuzat, în numele autorităților.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Primele declarații ale lui Laurențiu Lacatusu, cel asupra caruia au existat suspiciuni în cazul uciderii afaceristului din Sibiu: ”Sunt nevinovat”

Fostul suspect a mai declarat că după ce a fost bătut și a trecut printr-un șoc produs de acuzațiile de crimă, el s-a simțit rău zile în șir, iar acum nu își mai găsește loc de muncă, ținând cont de faptul că o întreagă țară l-a văzut la televizor în postura de suspect în cazul crimei teribile de la Sibiu.

Bărbatul lucra cu ziua prin zonă pentru a se întreține, înainte de a fi confundat cu un criminal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI