Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 29 de ani, care miercuri intrase în baia fetelor de la Colegiul ”Ion Vidu” din Timişoara, este audiat, joi, la Poliţia Municipiului Timişoara.

Acesta le-a recunoscut poliţiştilor că în momentul în care a fost surprins de fată, în toaletă, avea pantalonii daţi jos. Apoi a profitat că fata era singură şi a agresat-o sexual cu un deget.

Citeste si: Băiețelul unor români din Anglia a murit în ziua când împlinea trei ani

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019- Votul în străinătate începe în această noapte, în Noua Zeelandă şi Australia

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cum a reacționat Andra de la Puterea Dragostei când a văzut imaginile cu Bogdan Mocanu în brațele unei fane

Fata, elevă în clasa I a fost dusă, miercuri, la cabinelul de ginecologie infantilă de la Maternitatea Bega, pentru un control de specialitate şi au fost prelevate probe de pe lenjeria fetei. Tot miercuri, fata a fost audiată de poliţişti în prezenţa unui psiholog.

Tânărul urmează să fie supus unui consult de specialitate pentru a se stabili dacă avea sau nu discernământ.

Bărbatul de 29 de ani s-a predat joi la Secţia 2 Poliţie din Timişoara. Acesta a fost, în trecut, internat de mai multe ori la psihiatrie.

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Aura Danielescu, a declarat miercuri că bărbatul a intrat în baia fetelor de la Colegiul ”Ion Vidu” din Timişoara, după prima pauză.

"Din cele relatate de doamna director, la prima pauză, la orele 8.50, pe o intrare secundară din unitate, deschisă, prin care echipa de muncitori îşi strângeau materialele de construcţii, a pătruns un individ neidentificat. Pe coridor a întâlnit două eleve de clasa a IV-a şi le-a rugat să-l conducă spre o anume sală. Pentru că fetele nu au reuşit să obţină o informaţie corectă şi să îi indice sala, acestea au renunţat şi s-au dus spre sala lor de clasă. În timpul celei de-a doua ore, învăţătoarea unei eleve de clasa I a venit la direcţiune, cu fetiţa care ceruse în timpul orei voie pentru a merge la toaletă şi a povestit, ulterior, copilul…că a intrat un hoţ în baie”, a declarat Aura Danielescu.

Poliţia a fost chemată imediat de directorul unităţii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si