Close sidebar
Close sidebar

Barbatul cu indemnizatia pentru cresterea copilului de 35.000 de euro, anchetat pentru evaziune fiscala

Sibianul care devenea anul trecut cunoscut la nivel national dupa ce a primit o indemnizatie pentru cresterea copilului de 35.000 de euro, este urmarit penal pentru evaziune fiscala.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tribunalul Sibiu a decis pe 25 octombrie sa confirme ordonanta procurorilor Parchetului Tribunalului Sibiu de redeschidere a urmaririi penale intr-un dosar penal in care este vizat Liciniu Lupu, alaturi de mai multe societati comerciale si persoane fizice.

„in baza art. 335 alin. 4 C.p.p. admite cererea formulata de Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu si in consecinta: Confirma redeschiderea urmaririi penale in dosarul nr. 906/P/2016 al Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu in ceea ce priveste plangerea formulata de petenta A.J.F.P. SIBIU cu sediul in Sibiu, str.Calea Dumbravii, nr.17, jud.Sibiu in contradictoriu cu intimatii: S.C. L. S.R.L., L.V. i.I., L.I.L. ,L.G I.I., S.C. U.E. S.R.L., L.I.L. i.I., S.C. V.I. S.R.L., S.C. V.S.T. S.R.L., cercetati pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala prevazuta de art.9 alin.1 lit.c si alin.2 din legea nr.241/2005 si art.272 alin.1 lit.b din Legea nr.31/1990 republicata cu aplicarea art.35 alin.1 si art.38 alin.1 Cod penal”, se arata in minuta deciziei judecatorilor sibieni.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Din aceasta decizie rezulta ca dosarul penal a fost deschis, initial, in 2016, iar procurorul-sef a admis contestatia depusa de Finantele Publice de la Sibiu si a redeschis cercetarile. Hotararea judecatorilor este definitiva ceea ce inseamna ca, dupa ce vor primi motivarea magistratilor, procurorii sibieni vor trebui sa inceapa ancheta.

Citeste continuarea pe SursaZilei.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI