Close sidebar
Close sidebar

Bărbatul din Argeş acuzat că şi-a sechestrat concubina timp de 6 ani face primele declaraţii! "I-am luat cuţitul din mână..."

Tanara din judetul Arges care si-a acuzat concubinul ca ar fi sechestrat-o timp de sase ani a plecat din centrul pentru victimele violentei domestice. Si nu e prima oara cand face acest lucru.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu cativa ani, Andreea a mai ajuns in centrul din Campulung Muscel din cauza certurilor de acasa si de fiecare data s-a intors la iubitul ei. Barbatul caruia i se aduc acuzatii grave a vorbit in exclusivitate pentru Stirile Kanal D. Spune ca totul este o inscenare si spera ca adevarul va iesi la suprafata.

Aceste imagini au socat o tara intreaga, in urma cu cateva saptamani. Desi filmarea arata ca femeia era umilita de concubinul ei, barbatul se apara si spune iubita lui era cea care voia sa se lase, de fapt, filmata.

Tanarul de 31 de ani spune ca la acest scandal s-a ajuns din cauza geloziei. El crede ca iubita lui a avut un plan bine pus la punct pentru a pleca inapoi la sotul ei. Cei doi nu sunt divortati si au impreuna doi copii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Andreea le-a spus anchetatorilor ca timp de sase ani a fost agresata si umilita de concubinul ei.

Pentru a scapa de concubiunul ei, Andreea a ascuns un biletel in sandwich-ul pentru gradinita al copilei. Hartia a fost citita de educatoare, care a anuntat politia.
Barbatul s-a intrebat si cum au ajuns in presa imaginile de pe telefonul lui si de pe camera de supraveghere. Crede ca iubita lui a avut complici.

Aceasta teorie pare sa prinda contur. Sotul femeii l-a contactat pe concubin, sa-i atraga atentia ca femeia ar putea fugi cu copilul de cinci ani.
Barbatul acuzat de violenta domestica si lipsire de libertate spune ca-si doreste acum sa se faca dreptate si sa isi vada fetita.

Andreea si fetita ei au fugit, din nou, din centrul pentru protectia victimelor violentei domestice si ar fi plecat la Iasi, acolo unde a locuit inainte sa se mute in comuna Rucar, din judetul Arges.

Concubinul crede ca femeia s-a intors la sotul ei din Iasi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI