Close sidebar
Close sidebar

Barbatul din Vaslui care si-a batut concubina gravida a fost arestat. Agresorul i-ar fi bagat femeii un levier in uter

Barbatul de 42 de ani din Vaslui, care si-a batut concubina gravida, mama a sase copii, aceasta pierzand sarcina, a fost gasit si retinut de catre politisti. Anchetatorii spun ca agresorul i-ar fi bagat femeii un levier in uter, ca sa omoare fatul deoarece suspecta ca nu el este tatal.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia de 40 de ani a fost batuta de catre concubinul sau in locuinta acestuia din localitatea Codaesti, fiind lovita de mai multe ori peste burta cu o coada de coasa, potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui.

Anchetatorii au indicii ca agresorul i-ar fi bagat concubinei sale un levier in uter, ca sa omoare fatul, deoarece credea ca viitorul copil nu ar fi al sau. De altfel, medicii au diagnosticat-o pe femeie cu ”hematom vulvo-perineal post traumatic”, pe lânga traumatism abdominal.

Dupa ce si-a batut concubina, barbatul a sunat la 112 si a solicitat interventia unei ambulante. Echipajul medical a constatat ca femeia se afla intr-o stare grava, moment in care agresorul a fugit. Dupa o zi de cautari, barbatul a fost gasit de catre politisti si ulterior retinut.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In urma primelor cercetari si a audierilor, barbatul a fost retinut sub acuzatiile de vatamarea fatului si violenta in familie. In functie de concluziile medico-legale, care vor fi comunicate dupa expulzarea fatului, se va face incadrarea finala a faptei”, a declarat, miercuri, pentru News.ro, responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

In cursul zilei de miercuri, barbatul de 42 de ani va fi prezentat magistratilor Judecatoriei Vaslui, cu propunerea de arestare preventiva.

Femeia gravida in cinci luni, mama a sase copii, a ajuns, marti seara, in stare grava la spital, cu hemoragie intravaginala si numeroase contuzii, dupa ce a fost batuta de concubin, pierzând sarcina.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI