Doctorul a consemnat acest lucru pe fișa femeii. "Salarizare necorespunzătoare". Însă medicul Elena Vlad încasează lunar 11.000 de lei, fără ore de gardă. Bătrâna pe care a medicul Elena Vlad a refuzat s-o trateze a ajuns săptămâna trecută la Spitalul de Urgență din Târgu Jiu cu o viroză respiratorie puternică.

Conform Adevărul, femeia prezenta și afecțiuni pulmonare și cardiace. La scurt timp i s-a făcut testul de gripă, iar rezultatul a fost negativ.

„A fost transferată la Terapie Intensivă. Are bronhopneumonie acută. Este ventilată mecanic şi, în acest moment, nu poate fi transferată la spitalul din Craiova”, a precizat medicul Costinel Popescu, de la Secţia de Boli Infecţioase.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Medicul Elena Vlad a venit şi consultat-o pe pacientă, după care a scris în fişa acesteia că nu se poate realiza aspirarea bronşică din cauza „lipsei personalului mediu şi lipsă salarizare corespunzătoare“: „nu se poate realiza aspirat bronşic în boală infecţioasă deoarece este lipsă personal mediu pentru FB, cât şi lipsă salarizare corespunzătoare a personalului care efectuează această manevră”.

S-a deschis o anchetă

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă a declanşat o anchetă. „Am convocat Comisia de Etică.Le-am spus să verifice acest caz, să verifice fişa de internare, să vadă dacă într-adevăr este scris aşa în această foaie. Dacă este aşa, este regretabil şi eu voi fi ferm. Voi aplica cea mai dură sancţiune. Vom vedea când vor fi gata concluziile. Comisia are termen două zile să vină cu concluziile şi cu propunerile care se impun.

Am sesizat şi Colegiul Medicilor”, a explicat Gigel Capotă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, pentru pandurul.ro.

sursa foto: Adevarul

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si