Un băiețel de două luni se află în stare gravă la Spitalul de Pediatrie  din Ploiești, unde a ajuns în stop cardio-respirator, malnutrit şi deshidratat, el fiind resuscitat şi dus la Terapie Intensivă. Cazul copilului a fost sesizat Prefecturii Prahova, conducerea instituției dispunând constituirea unei comisii de anchetă, după ce mama a afirmat că a nu a fost primită cu cel mic la spitalul Orăşenesc din Urlaţi. Declarațiile femeii sunt, însă, contradictorii.

Băiatul a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului

Un copil în vârstă de două luni dintr-o localitate prahoveană se află în stare foarte gravă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Pediatrie din Ploieşti, unde a ajuns malnutrit şi deshidratat, fiind adus cu o ambulanţă în stop cardio-respirator şi resuscitat.

Citește și: Acest tată și-a găsit fiii de 7 și 9 ani morți în casă, în UK, alături de mama lor: „A fost un privilegiu să le fiu tată”

După ce mama a declarat că a dus băiețelul la Spitalul Orăşenesc din Urlaţi şi că acolo nu a fost văzut de niciun medic pe motiv că nu ar exista pediatru, Prefectura Prahova a deschis o anchetă pentru a verifica afirmațiile.

Subprefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu, a declarat pentru News.ro că primele date arată că mama şi copilul nu s-au prezentat la unitatea medicală din orașul Urlaţi, fiind făcute verificări inclusiv pe camerele de supraveghere din unitatea medicală.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un copil de cinci ani din Suceava a decedat după ce a căzut cu bicicleta într-un canal cu apă

Surse judiciare au precizat că femeia nu este credibilă şi că are antecedente penale. Cazul a intrat şi în atenția DGASPC.

Ulterior, femeia şi-a schimbat declarația spunând că a mers cu copilul la spitalul din Urlaţi la o altă oră decât cea menționată iniţial. Astfel, femeia care a afirmat că a ajuns la spital miercuri la ora 17:00, susţine acum că nu la acea oră, ci la ora 21:00 a mers la spitalul din Urlaţi.

Citește și: Un bebeluș român de un an a fost depistat pozitiv la droguri în Spania

Oficialii Prefecturii au precizat, pentru News.ro că în aceste condiţii, noi verificări vor fi făcute la unitatea sanitară.

Citește și: Durere fără margini la înmormântarea lui Eduard, bărbatul care s-a stins din viață în apele Mureșului. Micuța Maria este încă de negăsit: „Tristețe care nu poate fi povestită”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si