Close sidebar
Close sidebar

Detalii incendiare din relația Bernei de la „Puterea Dragostei” cu mama lui Philip Albu

Detalii incendiare din relația Bernei de la „Puterea Dragostei” cu mama lui Philip Albu, făcute chiar de frumoasa blondă pentru știrilekanald.ro. Bernadette Laszlo este foarte încântată de soacra sa și a menționat că au o relație superbă de prietenie.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mama lui Philip Albu. Detalii incendiare din relația Bernei de la „Puterea Dragostei” cu mama lui Philip Albu. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a spus că înțelege extrem de bine cu Liliana Albu și merg împreună peste tot.

Detalii incendiare din relația Bernei de la „Puterea Dragostei” cu mama lui Philip Albu

Mama lui Philip Albu. „Mă înțeleg bine cu mama lui Philip, mergem la petreceri împreună. Ne gătește în fiecare dimineață tot ce vrem noi. Nu mă lasă să fac nimic în casă...curățenie nimic, dar eu tot fac. Cu bunicii lui Philip mă înțeleg la fel de bine.”

a zis Berna de la „Puterea Dragostei”.

Mama lui Philip Albu. Citeste si: Philip și Berna de la „Puterea Dragostei” nuntă de senzație la „Se strigă darul” cu Andreea Mantea

Mama lui Philip Albu. Citeste si: Lacrimi în familia Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Cum a fost găsită mama concurentei

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Mama lui Philip Albu. Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, dezvăluiri exclusive: De ce s-a certat cu Bianca?

Mama lui Philip Albu. De asemenea, Liliana Albu a transmis că se înțelege foarte bine cu Berna și că este exact pe gustul ei. „E nora mea. Mă înțeleg bine cu ea. Mă deranjează că lumea spune că eu sunt sora sau fosta iubită a fiului meu.” susține mama lui Philip de la „Puterea Dragostei”. Femeia a venit recent din Italia, însă pentru scurt timp. Liliana Albu, în vârstă de 40 de ani, lucrează de ani de zile în Italia.

Mama lui Philip Albu. Citeste si: Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Mama lui Philip Albu. În prezent, Berna și Philip de la „Puterea Dragostei” locuiesc împreună acasă la Philip, în București. Cei doi și-au planificat o nuntă fastuoasă pentru anul viitor. Cuplul are în plan să facă și doi copii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI