Andreea Mantea și Bianca Comănici s-au cunoscut prin intermediul primului sezon al emisiunii „Puterea Dragostei”.

În urma experienței plăcute pe care cele două au avut-o în cadrul emisiunii, Andreea Mantea pe post de prezentatoare, iar Bianca Comănici concurentă, ele s-au apropiat, iar acum sunt colege.

Citește și: Andreea Mantea, anunț incendiar în al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii”: „Unul dintre voi a încălcat clauzele contractuale”

Bianca Comănici i-a făcut un cadou uimitor Andreei Mantea

La început de primăvară, Bianca Comănici i-a făcut Andreei Mantea o surpriză specială chiar în pauza de la emisiunea „Casa Iubirii”. Tânăra le-a împărtășit admiratorilor ei că prezentatoarea TV are un loc special în inima ei.

Citește și: Patricia l-a prins pe Marinel: „Vine fosta ta iubită, este adevărat?” Bianca și Alex au parte de prima lor întâlnire. Urmăriți totul într-o nouă ediție „Casa Iubirii”, sâmbătă, 4 martie, la Kanal D

„Astăzi vreau să pregătesc o surpriză pentru cineva, pentru unul dintre cei mai importanți oameni din viața mea și anume Andreea Mantea, căruia i-am cumpărat ceva, le am acolo în spate. O să vi le arăt, mă grăbesc un pic pentru că este 3 fără 5 și ea la fix o să aibă pauză și ar fi bine să o prind

Citește și: Sar scântei între fete în ”Casa Iubirii”. Patricia susține că Nona a vrut să afle informații despre ea

cât mai mult acolo. Fug, conduc cât de repede pot, în limita posibilităților legale și sunt așa entuziasmată și cu chef de viață. Asta este planta pe care i-am luat-o Andreei, trebuie s-o șterg un pic și i-am mai luat aici un cadoaș micuț, frumos, elegant și aici ceva prăjiturică.

Sper să nu se supere că i-am luat prăjiturică, pentru că știu că ea nu mănâncă așa dulce. Și ce crezi? E ceva turcesc.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Andrei și-a îndreptat atenția spre Mihaela. Ce spune concurenta despre camera roșie

Legat de plantă, am preferat să-i iau așa (n.r.- ghiveci) ca să-i rămână amintire. Dacă-i luam buchet, nu-i rămânea amintire”,  a spus Bianca Comănici în începutul vlogului.

Cum a reacționat Andreea Mantea

Andreea Mantea știa că va fi surprinsă cu un cadou de 1 Martie, dar nu știa că va veni de la Bianca Comănici.

Citește și: Patrick o vrea înapoi pe Nona: ”Îmi este milă de el”

Prezentatoarea TV a rămas plăcut surprinsă de surpriza pe care Bianca Comănici i-a făcut-o și a apreciat la superlativ.

Bianca Comănici i-a dăruit Andreei Mantea un ghiveci cu flori.

Andreea Mantea i-a oferit și ea un cadou special, un buchet de lalele care s-au dovedit a fi exact pe placul său, alături de o urare emoționantă.

Bianca Comănici a impresionat-o pe Andreea Mantea! Prezentatoarea „Culisele Iubirii” i-a făcut un cadou inedit: „O iubesc! E un om de nota 1000”

Andreea Mantea

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Nona o acuză pe Patricia pentru prezența ei în emisiune: „Tu ai venit pentru faimă”

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

„Dulcele o s-l mâncăm împreună. Ne stricăm dieta? Dar stai că am și eu ceva pentru tine, pentru că ți-am zis că vreau să trimit curierul la tine și m-am gândit la alb cu roz, dar ăsta nu e roz, e o urmă de roz, și m-am gândit că înseamnă că poate că așa vor ei, că și eu le-am comandat la rândul meu. Dacă îți arăt buchetul, ca să înțelegi, era alb cu roz și uite ce-am primit. (n.r.- buchetul de flori a venit cu o nuanță subtilă de roz pal). Ce comanzi și ce vine. Să ai o primăvară superbă, minunată, extraordinară, să ți se îndeplinească toate dorințele, tot”, a spus Andreea Mantea.

Citește și: Cristiana și-a schimbat topul în ”Casa Iubirii”. Noua concurentă vrea să-l cunoască pe Laurențiu

Bianca Comănici, mărturisiri emoționante despre Andreea Mantea

La finalul vlogului său, Bianca Comănici le-a transmis fanilor ei un mesaj de-a dreptul emoționant despre Andreea Mantea, despre care are numai cuvinte de laudă. 

Tânăra este profund recunoscătoare pentru că are în viața sa un om atât de frumos cum este prezentatoarea TV.

Citește și: O nouă fată va intra în competiția ”Casa Iubirii”: ”Ca prăjitura cu mere, bună, dar urâtă”

„Am avut o zi superbă, sunt foarte fericită că am fost la Andreea. Ce flori frumoase a putut să-mi ia Andreea, doamne, și miros superb. Andreea e unul dintre cei mai frumoși oameni din viața mea și cred că n-am cuvinte să-i mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a scos un om atât de frumos în cale și un om care îmi oferă atât de multă atenție și simt așa că avem conexiunea aia. Chiar sunt recunoscătoare. Am emoții când vorbesc despre Andreea sau când sunt în prezența ei. O iubesc, e un om de nota 1000”,  a încheiat Bianca Comănici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si