Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Alertă alimentară: biscuiți cu susan toxic

O alertă europeană a fost emisă după ce s-a descoperit că unii dintre cei mai populari biscuiți sunt periculoși odată consumați.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gustările- iubite mai ales de copii- conțin o substanță toxică și au apucat să ajungă inclusiv pe rafturile magazinelor noastre. Specialiștii spun că pesticidul ingerat constant poate duce la afecțiuni cronice.

Alertă europeană din cauza biscuiților toxici

Ușor sărați și la preț relativ mic, biscuiții care au declanșat alerta europeană sunt printre cei mai bine vânduți, dovadă că se găsesc peste tot- și-n marile magazine, și-n cele de cartier. Unul dintre loturile cu probleme a fost descoperit abia după ce miile de pungi au ajuns la raft.

Citeste si: Ce nu e bine sa mananci inainte de culcare

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Praline de ciocolată, cozonaci, pască… Le poți comanda pe toate dintr-o cofetărie online!

Responsabili de sănătatea noastră, reprezentanții Autorității Naționale pentru Siguranța Alimentelor  ne cer maximă prudență.

Pe gustările crocante, producătorul a presărat susan despre care autoritățile spun că este toxic.

Potrivit analizelor în baza cărora a fost declanșată alerta, semințele conțin oxid de etilenă peste limita admisă. Consumată constant și pe termen lung, substanța ne poate aduce grave probleme de sănătate.

Alerta vine la doar câteva săptămâni după ce autoritățile au retras de la vânzare- din același motiv- un lot de minicheesburgeri. Toate produsele neconforme au fost distruse.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI