Close sidebar
Close sidebar

BOMBĂ! Cu ce cântăreţ român s-ar fi iubit Mădălina Manole înainte de sinucidere? ”Corina Chiriac ar fi asistat accidental la doua scene "de dragoste" dintre Manole şi un coleg de breaslă!”

Imediat după moartea Mădălinei Manole, Corina Chiriac a avut câteva declaraţii bombă, în care susţinea că artista s-ar fi iubit în acea perioadă cu un coleg de breaslă.

Elena Vasile,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Sinuciderea Mădălinei Manole, petrecută pe 14 iulie 2010, a şocat opinia publică din România, mai ales că artista avea un copil şi îşi aniversa la data fatidică ziua de naştere. Imediat după producerea dramei, Corina Chiriac a acordat un amplu interviu postului Antena 3, în care a vorbit despre Mădălina.

”Cred că Mădălina era foarte nefericită şi a încercat să-şi umple golurile cu o familie şi un copil. A fost măritată cu Şerban Georgescu  şi nu cred că a avut o căsnicie foarte fericită. Am învitat-o, împreună cu Florentina Satmari, de multe ori în emisiune, dar nu a găsit timp. Am pus refuzul ei pe seama faptului că avea un copil mic. În ultima vreme, mi s-a părut extrem de slabă, dar am pus asta pe seama faptului că are un copil mic”, a mărturisit atunci Corina Chiriac.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Apoi, celebra interpretă a punctat surprinzător:  ”Poate că cele două scene de dragoste la care am asistat accidental au fost ca atunci când cineva îşi fură o bomboană dulce ca să îşi ascundă gustul amar din gură. A murit de inimă rea!", a dezvăluit Chiriac, presa susţinând apoi că iubitul despre care vorbea Corina era un coleg de breaslă al Mădălinei. 

”Corina ar fi asistat accidental la doua scene "de dragoste" dintre Manole si un coleg de breasla, din care a inteles ca "fata cu parul de foc" avea inima franta”, au notat imediat ziarele vremii. 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI