Nu trebuie sa existe un moment sau o zi speciala pentru a oferi un cadou persoanei iubite, insa, cum Ziua Indragostitilor se apropie, profita si fa-i o surpriza jumatatii tale, oferindu-I bratari pentru cupluri personalizate cu initialele voastre, un mesaj frumos, scris din inima sau cu fotografiile voastre.

Astfel de cadouri au o semnificatie aparte, ele reprezentand legatura indestructibila dintre parteneri, de aceea, mesajele alese pentru aceste bratari pentru cupluri

trebuie alese cu atentie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Modelele de bratari pentru cupluri pot fi confectionate din argint, aur, aur alb, sau alte metale pretioase. Pandantivul trebuie sa fie ales cu atentie, din acelasi metal. Poate fi sub diferite forme, sau simplu, reprezentand o forma geometrica.

Valentine’s Day este cea mai romantic dintre sarbatorile care celebreaza iubirea, acum fiind momentul ideal sa-I amintesti partenerei sau partenerului cat de mult o/ il iubesti. Pe langa flori, ciocolata sau carti, bijuteriile reperzinta cadoul perfect.

Daca nu vrei sa cheltuiesti o avere pe o bijuterie pretentioasa, poti salva situatia cu un model personalizat de bratari pentru cupluri.

Aceasta solutie este mult mai personala si ii va demonstra jumatatii sale ca ai ganduri serioase cu privire la viitor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si