Close sidebar
Close sidebar

Brexitul modifica pretul petrolului. S-au inregistrat scaderi cu 4% in tranzactiile asiatice

Preturile petrolului sunt în scadere cu peste 4% în tranzactiile asiatice, dupa ce rezultatele partiale ale referendumului din Marea Britanie indica iesirea tarii din Uniunea Europeana.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Petrolul de referinta pe piata americana este în declin cu 2,4 dolari, la 47,71 dolari pe baril. Cotatia petrolului Brent este în scadere cu 2,39 dolari, la 48,52 dolari pe baril, informeaza news.ro, citat Reuters.

Ambele contracte au crescut puternic joi, pe fondul optimismului investitorilor ca britanicii vor opta pentru ramanerea în Uniunea Europeana.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Pe masura ce au aparut primele rezultate ale votului, dolarului a scazut sub 100 de yeni pe unitate, pentru prima oara din noiembrie 2013, în timp ce lira s-a prabusit cu 8,5%.

Dupa numararea a circa jumatate din voturi, tabara Brexit conduce, cu 52% din voturi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI