Close sidebar
Close sidebar

Brigitte Sfat, la un pas de o mare tragedie:”Furtuna mi-a smuls tigla de pe casa. Apucasem sa-mi parchez masina de 100.000 de euro in fata casei”

Brigitte Sfat Nastase a trait spaima vietii ei, duminica trecuta, dupa ce natura s-a dezlantuit si o furtuna nemaivazuta s-a abatut asupra Timisoarei. Din fericire, casa sotiei lui Ilie Nastase a suferit pagube mici, iar masina parcata in curte este intacta.

Simona Alexa,


DISTRIBUIE
acest articol

Furtuna extrem de violenta care s-a abatut, duminica trecuta, peste zona de Vest a Romaniei a produs pagube umane si materiale aproape la fel de mari ca un uragan. Dupa cum se stie, au fost inregistrate 145 victime, dintre care 8 persoane au decedat, iar 137 de persoane au fost ranite pentru ca nu au mai apucat sa se adaposteasca.

Din fericire, Brigitte Nastase a avut norocul sa fie ferita de urgia de la Timisoara. Ca un facut, cu cateva ore inainte sa se dezlantuie furtuna, sotia lui Ilie Nastase s-a decis sa paraseasca vila sa impozanta din cartierul Dumbravita, din Timisoara, pentru a zbura cu un ATR, un avion de mici dimensiuni, spre Bucuresti.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

“Cand am plecat din Timisoara era ora 13:00, 13:00 si ceva si ploua. Iar cand am aterizat la Bucuresti incepuse prapadul la Timisoara. Cum ar veni, am zburat inaintea furtunii. Nici acum nu inteleg cum de m-am razgandit brusc si am schimbat zborul dintr-o data.

Cum am decis sa iau cursa de la ora 13:00, in locul celei de seara, la care aveam bilet. Am luat copilul, bona filipineza si catelul si am plecat din Timisoara”, a povestestit Brigitte Sfat pentru stirilekanald.ro.

In urma afaceristei, la Timisoara urgia a facut prapad. A smuls tiglele de la casa si o parte din acoperisuri, a scos pomii din pamant si a produs pierderi de vieti omenesti si aproape 150 de victime.

 

                                                                                                       Citeste continuarea in pagina urmatoare 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI