Ca o ghiulea au aterizat rocile negre si lucioase in curtea acestui satean. Nu par pietre lumesti, ci mai degraba obiecte extraterestre.

Bucatile negre ca taciunele au aparut la doar cateva ore dupa o explozie nocturna care a luminat cerul in plina noapte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Fenomenul bizar, care avea sa inspaimante un judet intreg, s-a intamplat in urma cu 2 ani, iar oamenii au crezut ca este o explozie de meteorit. Totusi, specialistii n-au gasit niciun indiciu care sa confirme ipoteza.... pana acum, cand sateanul a aratat rocile tuturor.

"Aceasta roca am descoperit-o pe 8 ianuarie 2015 in fata casei, in gradina unde mai cultivam si noi cate ceva. M-am jucat cu un magnet pe langa ea si am observat ca atrage magnetul", spune un barbat.

Cu ajutorul unui dispozitiv de masurare a duritatii, Ionut s-a convins: piatra negricioasa este fara indoiala o bucata dintr-un corp ceresc. De cand s-a dumirit, ciudatenia e pipaita doar cu manusi.

"Uitati cum arata, si au un miros ciudat, asa. Nici n-am intalnit. Prima data am crezut ca seamana cu un diamant negru", spune o femeie.

Cu presupusul isi dau si vecinii din comuna, speriati de ciudatenia extraterestra.

Ionut isi doreste acum sa deschida un muzeu al meteoritului in localitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si