Close sidebar
Close sidebar

Bucurestenii pot dona haine persoanelor nevoiase la containerele special amenajate in 15 parcuri din Sectorul 1

Bucurestenii pot dona haine persoanelor nevoiase la containerele special amenajate in 15 parcuri din Sectorul 1 al Capitalei, printre acestea numarandu-se Parcul Regina Maria, Parcul Brancusi, Parcul Kiseleff, Parcul Bazilescu si Parcul Baneasa.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Primaria Sectorului 1, prin Administratia Domeniului Public, a amplasat in 15 parcuri din sector mai multe containere in care oamenii pot dona hainele de care nu mai au nevoie persoanelor nevoiase.

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Parcurile in care au fost amplasate containere de colectare a hainelor sunt: Parcul Luigi Cazzavillan, Parcul Venus, Parcul Regina Maria, Parcul Brancusi, Parcul Nicolae Iorga, Parcul I.C. Bratianu, Parcul Automatica, Parcul Piata Pajura, Parcul Teofana, Parcul Kiseleff, Parcul Bazilescu, Parcul Izbiceni, Parcul Ciresoaia, Parcul Baneasa si Parcul Adalin.

Administratia locala a Sectorului 1 ii roaga pe cetateni sa doneze doar haine curate, care mai pot fi purtate ulterior. De foarte mare ajutor ar fi ca imbracamintea sa fie, in prealabil, ambalata si etichetata cu informatii privind continutul, spun reprezentantii primariei.
 

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI