Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Dumnezeu e mare doamna, dar nu cred, odata ce are bazinul spart", a spus bunica fetitei.

"Am vazut fetita m-am dus sa o scot de acolo..  E copil",
a spus bunicul cu lacrimi in ochi.

Acasa, la Valu lui Traian, bunicii se roaga pentru o minune. In urma accidentului, in care a fost nenorocita de un sofer fara permis, fetita a ramas invalida, insa cumplit e ca viata ei atarna de un fir de ata.

"S-a dezghetat remorca si atata tot stiu ca s-a intamplat  0.49 +0.56 nu mergeam cu viteza, prinde maxim 25, ce viteza..", a spus soferul.

Individul din imagini, care lucreaza ca mecanizator la o firma a primarului, este cel care a provocat intreaga suferinta. Pe langa faptul ca nu vea ce sa caute la volan, nu avea nici dreptul sa foloseasca pe drumurile publice vreunul dintre utilaje.


FLORIN MITROI, PRIMAR VALU LUI TRAIAN: Societatea are administrator care raspunde de tot ceea ce se intampla dar nu si de ceea ce face un angajat, daca i s-a adus la cunostinta sa nu faca.

Remorca tractorului s-a desprins in mers si a strivit-o pe fata de gardul vecinului.  Totul s-a petrecut sub ochii mamei.

TICA CONSTANTIN, PROF.DR. CHIRURGIE PEDIATRICA: A ajuns in sala de operatii, s-a intrat pe 3 cai venoase si s a facut minumum minimiorum pentru a se face o implantare de membru.


La spitalul judetean Constanta, copila n-a zabovit mai mult de o ora, timp in care medicii au incercat zadarnic sa gaseasca un spital in tara unde sa i se reataseze piciorul amputat. Raed Arafat a decis sa fie transportata cu un elicopter la Iasi.

Doctor Catalina Ionescu, de la spitalu Iasi- Este critica, pacienta este cu o stare generala extrem de grava, intubata. Asteptam, pentru ca nu avem sange!

A fost semnalul care i-a facut pe edil, familia lui si pe angajatii primariei sa se duca sa doneze sange. Spre seara, problema s-a rezolvat si fetita a intrat in a doua operatie. 7 ore s-au chinuit medicii sa-i reataseze piciorul si au reusit. Prognosticul medicilor este insa rezervat cu privire la sansele ei de supravietuire. Soferul care a provocat intreaga nenorocire este cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere fara permis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si