Close sidebar
Close sidebar

Burak Deniz a patit-o! Personajul principal masculin din serialul fenomen „Povestea noastra”, de URGENȚĂ la spital

Burak Deniz, interpretul personajului principal masculin, Baris, din serialul “Povestea noastra”, difuzat de Kanal D, de miercuri pana vineri, incepand cu ora 20:00, a ajuns, de urgenta, la spital, in urma unei muscaturi aplicate de cainele prietenului sau, Alperen Duymaz.

Andreea Ciobanu,


DISTRIBUIE
acest articol

 Patrupedul l-a muscat in zona gurii, fapt care a necesitat interventie chirurgicala.

Burak Deniz este recunoscut, printre apropiati, pentru dragostea pe care o poarta animalelor. Acesta nu a ezitat sa se joace cu simpaticul caine, care si-a manifestat si el afectiunea intr-un mod neobisnuit. Celebrul actor a fost transportat de urgenta la spital unde a primit ingrijirile necesare.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Lui Cristi Borcea i s-au contopit pedepsele! Are de executat o condamnare de 7 ani și 6 luni de închisoare!

La externare, Burak Deniz a declarat: “Cainele a venit asupra mea, in timp ce ma jucam cu el.

E o rana mica. A fost cusuta!”

Pe retelele de socializare, fanii actorului au ramas socati cand au vazut fotografia cu Burak si i-au urat insanatosire grabnica, iar un fan, mai glumet, l-a atentionat sa aiba mai multa grija atunci cand se joaca cu cainii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI