Frig, vant, jandarmi si oficierea Sfintei Liturghii in curtea bisericii! Este un semn de protest al credinciosilor care sunt nemultumiti care preotul lor a fost inlocuit un un altul.

Oamenii spun ca parintele Vasile Savin, cel care slujea de peste 19 ani in localitatea Dochia, la biseria Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril, nu ar mai fi in gratiile IPS Teofan Mitropolitul Moldovei si Bucovinei  si...

de aici si pana la un scandal de necrezut a fost doar un pas....

Oamenii sunt revoltati ca li s-a stricat oranduiala de o viata! Nu inteleg de ce totul este sigillat, iar, in biserica, oficiaza slujba noul preot..

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Nu au peretii cu icoane si cruci.... dar nu-i nimic! Cu mainile inghetate, dar cu inimile pline de credinta si lacrimi in ochi, enoriasii tin in brate chipurile sfintilor la care se roaga pe un frig de crapau si pietrele.

Reprezentantul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei tine sa precizeze.

PREOT MARIAN TIMOFTE: nu este destituit, nu a fost  dat afara, cum s-a spus, nu a fost condamnat sau cerectat disciplianr sau sanctionat.

Poate sluji in continuare.

Parintele Vasile Savin este cel care NU a dorit sa intre in biserica, ci a preferat sa se roage afara.

Un scandal nedorit tocmai in Postul Pastelui! Credinciosii care au participat la slujba oficiata de noul parinte arata cu degetul spre preotul vechi, cel care, spun ei, vrea sa le tulbure linistea chiar in perioada de smerenie si de rugaciune.

In cele din urma, parintele Vasile a intrat in biserica pentru a calma spiritele. Acum numai Dumnezu stie daca vor veni si alte nemultumiri care sa le tulbure linistea credinciosilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si