Close sidebar
Close sidebar

Cadavrul unei femei a fost gasit intr-un imobil aflat in paragina in Constanta. Femeia a murit in urma cu jumatate de an

Cadavrul unei femei a fost gasit, sambata, intr-un imobil aflat in paragina din municipiul Constanta, autoritatile spunand ca decesul s-a produs in urma cu cinci-sase luni. Politia a deschis o ancheta in acest caz.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitati sa intervina la o casa aflata in paragina de pe strada Decebal, unde fusese gasita o persoana decedata, informeaza News.ro.

La fata locului a ajuns o autospeciala cu sase pompieri care au indepartat bucatile de tavan cazute peste trupul neinsufletit, care a fost dus ulterior la morga pentru necropsie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Politistii au stabilit ca este vorba despre o femeie de aproximativ 70 de ani, decesul avand loc in urma cinci sau sase luni. Ea fusese data disparuta in urma cu jumatate de an, dar verificarile facute atunci de catre politisti nu au dus la niciun rezultat.

Conform politistilor, descoperirea a fost facuta de noul proprietar al cladirii. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cum si-a pierdut viata femeia respectiva.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI