Close sidebar
Close sidebar

Caine ramas blocat pe un pilon al unui pod CFR din albia raului Siret, salvat de pompieri

Pompierii au intervenit pentru salvarea unui caine ramas blocat pe un pilon al unui pod CFR din albia raului Siret, în localitatea Suraia, judetul Vrancea.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un pescar a anuntat pompierii, duminica dupa-amiaza, ca un caine este blocat pe un pilon al unui pod CFR din raul Siret, existand pericolul ca animalul sa se înece.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La fata locului au ajuns mai multi pompieri, unul dintre ei coborand de pe pod pe pilon cu o sfoara.

”Am fost solicitati sa intervenim pentru salvarea unui caine aflat pe un pilon al podului CFR din localitatea Suraia. Un pescar a vazut animalul si a sunat la 112.

Pompierii de la ISU Vrancea au intervenit pentru salvarea catelului, care a fost adus în siguranta pe pod“, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vrancea, Florin Olaru.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI