Close sidebar
Close sidebar

Calin Geambasu, acuzatii dure la adresa tatalui sau: ”N-am vazut niciun ban de la el. A fost munca mea de aproape 2.000 de ore si niciun ban, niciun multumesc”

Dezvaluiri in familia Grambasu! Totul a pornit de la o scrisoare publica scrisa de Calin Geambasu pentru tatal sau, Petre Geambasu. Fiul a dezvaluit ca relatia pe care o are cu tatal sau este una de fatada si ca s-a deteriorat foarte mult in ultimii 20 de ani.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Calin a precizat ca in familia sa, tatal s-a racit foarte mult, a avut loc o instrainare a seniorului fata de el si nepotul Davin. in ciuda incercarilor de reconciliere, Petre Giambasu a pus familia pe ultimul loc.

Calin Geambasu a sustinut ca nu a primit niciodata sprijin din partea tatalui sau si ca a lucrat pe gratis la inceputurile sale in muzica, doar pentru a-i intra in gratii tatalui sau.

“Eu de la 16 ani am lucrat pentru trupa tatalui meu. A existat in trecut o perioada, de la 16 la 20 de ani, cand am muncit fara oprire pentru el si formatia sa. Patru ani fara sa primesc nimic in schimb! Era pe vremea cand tatal meu avea foarte multe concerte in Occident. La semnarea contractelor i se aproba un anumit numar de persoane care sa-l insoteasca si pentru ca nu putea sa plece cu toata trupa de instrumentisti dupa el, atunci am inceput sa ii fac negative pentru instrumentisti.

In 4 ani i-am facut orchestratie pentru toate melodiile din repertoriul sau, iar el are unul extaordinar de mare. A fost munca mea de aproape 2.000 de ore si niciun ban in schimb, niciun multumesc. Nimic, nimic! Nici de la el, care era seful orchestrei si primul beneficiar, si nici de la instrumentisti. E o munca titanica, iar tati foloseste si in ziua de astazi negativele acelea. Sunt lucruri care dor si care nu se uita.
Nu zic de bani, da-i incolo, dar atunci ar fi trebuit macar sa ma incurajeze, sa imi multumeasca sau sa zica ceva. A preferat sa nu faca nimic din toate acestea, de parca era firesc ceea ce facusem pentru el si lui i se cuvenea”, a dezvaluit Calin Geambasu, conform Wowbiz. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Scandal monstru intre un celebru cantaret de la noi si tatal sau ---> https://goo.gl/Wc44Sw„ 

Din capul locului vreau sa va spun ca nu am de gand sa fac “rating”unor emisiuni de “cancan” ale unor posturi TV si nici sa incarc Fb-ul cu problemele noastre de familie.


Mi-am cladit viata si cariera artistica cu greu, cu o munca tenace, trecand prin multe nedreptati in showbiz. (…) Sunt inca multe persoane: prieteni, rude, vecini, care cunosc indeaproape felul in care l-am crescut si educat noi pe Calin si care acum cred ca sunt consternati la ceea ce declanseaza el.
Daca el considera ca i se”potriveste” acest cancan si ii asigura succesul in cariera artistica, e treaba lui. Noi ar fi trebuit sa aparem la televizor, in fata publicului numai cu ceea ce stim noi sa facem mai bine: Sa CANTAM! La talentul si pregatirea lui muzicala, trebuia sa compuna, sa organizeze concerte etc…si sa nu-si iroseasca puterea intelectuala scriind sute si sute de pagini, (catre noi parintii si catre “femeia”care i-a daruit un copil minunat. Va dati seama ca o spun cu mare, mare tristete…..Personal nu cred ca DaviN, in formarea lui ca viitor muzician, avea nevoie de asa ceva. (…) Calin a fost, este si va fi “Produsul”nostru, al Cristinei( CO2), cum isi numeste el mama care l-a nascut si a fost “pandarul”lui permanent, – in clasele mici, in cele mari si chiar mai tarziu – si al meu, cel care l-am mai altoit din cand in cand, dar nu la modul expus de el ,nici pe departe. La acest “Produs” s-a muncit mult, s-a supravegheat indeapreoape, s-a investit suflet si nu numai, tocmai ca El, Calin sa se prezinte astazi in fata lumii asa cum il stiti: manierat, educat, iar de talent….ce sa m-ai vorbim? !…..
Tocmai din aceste considerente, stimati cititori ai paginilor Fb. ale lui Calin si Petre Geambasu, nu va lansati in verdicte care nu reflecta realitatea. Dati nastere unei telenovele care nu exista”, este o parte din mesajul postat pe Facebook de Petre Geambasu.
Calin nu renunta si ii da replica acida tatalui sau intr-un comentariu. Acesta ii aduce acuzatii grave parintelui sau, despre care spune ca l-a terorizat atunci cand era copil.  “Cand spui ca ar trebui sa imi investesc energia in muzica, nu in clarificari, sunt doua aspecte ce as vrea sa ti le fac remarcate: 1) eu chiar in muzica imi investesc intreaga energie, fiindca din asta traiesc – nu mi-a dat nimeni 1 Leu cu titlu gratuit vreodata. Nici macar tu. Si 2) inteleg prea bine ca ai vrea sa ma ocup de orice altceva decat sa te scot pe tine din zona aparentelor, dar tin sa iati spun ca mai mult ma consuma sa port zilnic o masca decat sa imi iau inima in dinti intr-un final si sa lamuresc aspecte ce au creat confuzii si dureri sufletesti (…) Spre deosebire de tine, pe mine ma deranjeaza mirosul gunoiului de sub pres…”

Nu se pot uita momentele cand faceam pipi pe mine cand te indreptai fioros inspre mine – probabil ca aveam vezica imbatranita pe la 7-8 anisori sau probabil vazusem cum te manifesti la nervi…? Fie una, fie alta.. O data s-a intamplat aceasta scena chiar inainte sa plec la scoala si m-ai trimis asa.

* ACASA – nu se poate uita momentul cand m-ai izgonit de la masa si m-ai obligat sa mananc pe capacul de la WC-ul din baia mare pe motiv ca faceam mofturi la mancare…

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

* ACASA – nu se poate uita momentul cand m-ai pus sa imi arunc cu mana mea jucariile pe ghena de gunoi pentru faptul ca mi-am permis sa imi reiau joaca la scurta vreme dupa ce ma certasei tu, in loc sa fiu abatut, marcat si daramat de spusele tale…! Am mers la ghena si printre lacrimi le-am aruncat pe toate, insa cand am ajuns la ursuletul Jimmy ti-am zis ca impreuna cu el merg si yo pe ghena. Te-a mai potolit reactia mea si noroc ca s-a dus Mama (nu CO2) a doua zi si a cotrobait prin gunoaie si mi-a gasit partenerii de joaca fiindca altfel, dusi erau… Stii cum erau nazistii aia care puneau fratii sa se impuste intre ei? Asa ai aratat atunci…(…)„, sunt cuvintele scrise de Calin.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI