Close sidebar
Close sidebar

Camila, sotia Printului Charles, despre aventura lor: "Nu as dori nici celui mai mare dusman sa treaca prin acele chinuri"

Ducesa de Cornwall a povestit despre cum s-a simtit atunci cand toata lumea a aflat despre aventura ei extraconjugala cu Printul Charles.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Camila (69 de ani), Ducesa de Cornwall, a marturisit ca s-a simtit prizoniera in casa ei atunci cand intreaga lume a aflat despre relatia ei cu Charles.

"Chiar nu puteam merge nicaieri. Copii, in schimb, au avut o cale normala si asta ma bucura. A fost oribil! A fost o perioada grea si stresanta si nu as dori nici celui mai mare dusman sa treaca prin acele chinuri. Nu as fi putut supravieţui fara sprijinul familiei", a declarat Ducesa, conform independent.ie.
 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

In ciuda faptului ca pana si Regina Elisabeta a II-a s-a opus relatii lor, Camila si Printul Charles au reusit intr-un final sa se casatoreasca, in anul 2005, pe data de 9 aprilie.

Ducesa de Cornwall marturiseste ca uneori ii este greu sa se recunoasca pe sine in ipostaza unei personalitati regale.

"Uneori ma gandesc si imi spun 'cine este aceasta femeie, nu e posibil sa fiu eu'", a adaugat Ducesa de Cornwall.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI