Close sidebar
Close sidebar

Campioana Maria Olaru, infectata cu Hepatita B dupa o operatie in spitalele romanesti! Cand s-a aflat, fosta gimnasta a fost umilita in cantonament: "M-au intrebat cu cine mi-am tras-o in spital"

Maria Olaru, fosta campioana olimpica si mondiala la gimnastica, s-a imbolnavit de hepatita B intr-un spital din Romania, dupa ce a fost operata la genunchi.

D.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dezvaluirea a fost facuta chiar de Maria Olaru in cartea autobiografica „Pretul Succesului. Sinceritate incomoda”. Fosta sportiva recunoaste ca este o victima a sistemului medical inca din 1998, cand abia facea pasul catre senioare. Campioana avea sa ramana pentru totdeauna cu acest virus in organism si din cauza lui, ani mai tarziu, nu a avut voie sa-si alapteze copilul.

Maria Olaru a fost campioana olimpica si mondiala la gimnastica

„...Iar pentru ca tacamul sa fie complet, iesisem din spital cu un bonus: se numea hepatita B! Asta au aratat analizele. Cum facusem un set complet de analize inainte de operatie, concluzia era ingrozitor (si inutil) de clara: de la instrumentarul medical folosit prin stabilimentele spitalicesti prin care bantuisem in utlimele 3 luni. Sa fi fost Deva, la Hunedoara sau la Bucuresti? Cine poate sti? Oricum, n-ar ajuta la nimic.

Pe scurt: sistemul medical. Eu – doar o victima colaterala. Ce-i drept, as putea zice ca am acspat ieftin. Altii au avut „norocul” sa se aleaga cu lucruri mult mai grave din aceste trasfuzii. Virusul hepatic B se instalase acolo, in sangele meu. Aveam sa-l port toata viata. Si va trebui sa am grija sa nu-l las de capul lui. Nu este atat de grav ca hepatita C, dar nici de neluat in seama, ca un guturai care trece.
Dimpotriva! Gratie lui, n-am voie sa-mi alaptez copilul”,
scrie Maria Olaru in volumul „Pretul Succesului. Sinceritate incomoda”.
Dezvaluirea apare in volumul scos pe piata de fosta gimnasta

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Fosta campioana a dezvaluit ca in loc sa fie compatimita, cei de la lotul de gimnastica au acuzat-o ca a luat aceasta boala ca urmare a unei partide de sex cu un partener ocazional. „Pe aceasta tema, s-au gasit unii (oameni cainosi la suflet si prosti, a caror rea-credinta si trivialitate pare nelimitata), grabiti sa ma intrebe de unde ma captusisem, cu cine „mi-am tras-o” acolo, in spital.

Daca tot mi se reprosa ca, blonda fiind, ma cred o Sharon Stone (cum ma para, irnoic, doamna Bitang domnului Bellu), inca era bine ca nu savarsisem si crime ca cea din „Basic Instinct”, nu? Dar puteam fi tratata ca si cum as fi facut-o”, a mai scris Maria Olaru in cartea autobiografica.
Maria Olaru a ramas cu acest virus pe viata

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI