Close sidebar
Close sidebar

Cand a vazut ce i-a facut Stefan sotului sau, sotia "Jaguarului" de la Exatlon a reactionat imediat! " In viata intalnesti oameni care profita la maxim de slabiciunea ta!"

La finalul unei probe, in care adversarul sau a fost Vladimir Draghia, Stefan a facut un gest pe care nimeni nu l-a putut explica.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

El tocmai castigase si a fost imbratisat de coechipieri, insa cel mai afectuos a fost Ionut. In euforia momentului, Stefan i-a pupat mana lui Ionut, care si-a tras-o sfios si nestiind cum sa reactioneze, l-a atins parinteste apoi pe crestet pe colegul sau.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Gestul lui Stefan nu a trecut neobservat de catre Nella, frumoasa sotie a "Jaguarului", care a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook.

"In viata intalnesti oameni care, atunci cand ai un moment vulnerabil, profita la maxim de salbiciunea ta.

Dar exista si oameni care iti arata pretuire si suport- si, culmea, acestia sunt tocmai aceia de la care te-ai asteptat cel mai putin", a scris Nella pe Facebook. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI