Inca nu a fost luata o decizie in ceea priveste penitenciarul in care Liviua Dragnea isi va ispasi pedeapsa de 3 ani si 6 luni.

Astazi este cea de a 21-a zi de carantina si comisia din penitenciar ar fi trebuit sa stabileasca daca fostul lider va fi mutat, insa avand in vedere ca astazi e zi de sarbatoare, decizia va fi data, cel mai probabil, maine.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In aceste 21 de zile, Liviu Dragnea a fost tinut in carantina. Asta inseamna ca a fost supus la mai multe examene psihologice si analize medicale pt a vedea daca este apt de munca.

De altfel, fostul președinte PSD a cerut sa ramana in continuare la Rahova pentru a fi mai aproape de familia lui si a cerut sa munceasca la cantina penitenciarului sau la garaj.

Ramane de vazut ce vor decide cei din comisie maine si daca il vor muta sau nu in alta inchisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si