Close sidebar
Close sidebar

Când apare, de fapt, Avatar 2, unul dintre cele mai așteptate filme

Anunțul cel mai așteptat de fanii filmului Avatar a fost făcut. A fost publicată data la care va apărea filmul Avatar 2.

Andreea Bolocan,

Când va fi premiera filmului Avatar 2 [Sursa foto: https://www.independent.co.uk/]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Regizorul canadian James Cameron a dezvăluit că Avatar 2, sequelul filmului de mare succes în box office, Avatar, se va lansa în anul 2020, urmând ca următoarele trei sequel-uri să fie lansate în 2021, 2024 şi 2025.

Când va fi premiera filmului Avatar 2

Așteptarea fanilor a luat sfâșit. Premiera filmului Avatar 2 va avea loc pe data de 17 decembrie 2021.

”E minunat să lucrez alături de cea mai bună echipă din branşă! Avatar prinde aripi pe măsură ce am început producţia simultană la cele patru sequel-uri. Călătoria continuă, 18 decembrie 2020, 17 decembrie 2021, 20 decembrie 2024 şi 19 decembrie 2025!”, a declarat Cameron.

Filmul Avatar 2 [Sursa foto: polygon.com]

James Cameron a mai spus și faptul că filmarea celor patru lungmetraje în acelaşi timp se compară cu filmările la un miniserial TV.

Citeste si: Când are loc Critics Choice Awards 2021

”Lucrăm concomitent, e vorba în mare, de opt ore de poveste.

Va fi o provocare uriaşă să ţinem minte toate detaliile în ordine, fix unde ne plasăm în poveste. Va fi, probabil, cel mai provocator lucru pe care l-am făcut vreodată. Sunt sigur că va fi o provocare şi pentru actori. Nu, nu, nu, acest personaj nu a murit încă, eşti încă într-o anumiă etapă a vieţii sale. E o saga. E ca şi cum ai face cele trei filme ”Godfather/ Naşul” în acelaşi timp.”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Regizorul este de părere că nu îl îngrijorează data la care vor fi lansate filmele.

'”Pentru mine nu e important când va fi lansat primul film, ci ritmul în care vor fi lansate restul. Îmi doresc să fie lansate cât mai aproape unele de celelalte.”, a declarat anul trecut James Cameron.

Primul film Avatar a bătut recorduri mondiale

Lansarea în 2009 a filmului ”Avatar”, produs de Twentieth Century Fox a obținut câştiguri care nu au mai fost atinse deocamdată, de 2,8 miliarde de dolari la nivel mondial.

Citeste si: Când are loc festivalul de filme de la Berlin în 2021, ”Berlinala”

Acțiunea filmului Avatar se petrece în anul 2154 pe Pandora, o lună din sistemul stelar Alpha Centauri. Aici oamenii și-au stabilit o bază stelară pentru a exploata rezervele naturale de un prețios minereu ce se găsește pe satelitul natural, în timp ce populația aborigenă Na'vi- o rasă de aborigeni umanoizi- reușeste să reziste expansiunii coloniștilor, care le amenință existența lor precum și a ecosistemului pandorian.

După spusele regizorului James Cameron, titlul filmului se referă la trupurile modificate genetic utilizate de personajele din film pentru a interacționa cu populația Na'vi.

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI