Nu-i place sa se planga, desi dupa zece ani de la forma de cancer de san pe care a facut-o, boala a recidivat. Dana Deac (55 de ani) s-a operat in luna august la un spital din Turcia pentru ca, sustine ea, in urma iradierilor pe care le-a facut in 2008 s-a ales cu un alt cancer. Recent, ea a facut iradiere cu iod pentru tiroida care i-a fost indepartata chirurgical si a povestit cum a trecut peste aceasta experienta.

"Buncarul nu este ceva atat de neprietenos si ati vazut din imagini. Eu ma simt inca neadaptata la viata exterioara, pentru ca organismul meu nu se regleaza asa cum ar trebui. Sunt niste efecte secundare, carora trebuie sa le fac fata, dar nu ma plang. Rezultatele la aceasta iradiere cu iod pe care eu am facut-o se vor vedea abia peste sase luni, asa ca in tot acest timp voi avea mari emotii", a declarat Dana.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste continuarea pe Click.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si