Close sidebar
Close sidebar

Carambol pe autostrada Timisoara - Lugoj! O platforma, o masina si un trailer care transporta mai multe autoturisme s-au ciocnit puternic.

In total trei masini au fost serios avariate, iar o femeie a ajuns la spital. ##VIDEO41478##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Un adevarat haos a fost, noaptea trecuta, pe autostrada Timisoara- Lugoj! Doi soferi s-au ciocnit puternic. Un barbat care conducea cu viteza a lovit din spate o remorca. In urma impactului, masina din remorca a fost proiectata pe sosea.

-Am lovit o platforma din spate si astea sunt consecintele. Cum e fata? Nu stiu, au luat-o la spital. Aveati viteza? Viteza de autostrada.

- Ca sa ma aduca in halul asta cred ca avea o viteza mare. Eu aveam 70 la ora, cred ca avea viteza destul de mare.  

N-au apucat bine sa se dezmeticeasca in urma impactului ca, din spate, i-a lovit un al treilea sofer. Acesta era la volanul unui trailer care transporta pe platforma mai multe masini.

-N-am inteles sigur cu cat timp inainte s-a produs accidentul, dar nu erau semnalizati. Eu am venit din spate si am intrat frontal in ei.
N-am tras stanga, n-am tras dreapta, am vazut din scurt cateva persoane si am zis Doamne fereste sa nu…!

O femeie, pasagera intr-una dintre masini, a ramas incarcerata. Pompierii au reusit sa o elibereze dintre fiare, iar medicii au transportat-o la spital cu rani serioase la picioare.

- Aici era o doamna, o jumatate de ora s-au chinuit. Doar ce au scos-o, avea piciorul prins sub bord.
01.55

Politistii au inceput o ancheta. Vor sa stabileasca exact cum s-a petrecut carambolul. Autostrada Timisoara- Lugoj a fost blocata mai bine de trei ore din cauza accidentului in lant.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI