Cornel Dinucu a mărturisit care este primul lucru pe care îl va face după ce a fost plasat astăzi, prin decizie definitivă, sub măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Primul lucru pe care îl va face Cornel Dinicu după ce a fost plasat sub control judiciar

După ce a fost plasat sub control judiciar, Cornel Dinicu ar fi mărturisit care va fi primul lucru pe care îl va face.

Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, Cornel Dinicu ar urma să meargă mâine la locul tragediei unde și-a pierdut fiul, dar și unde alte șapte persoane au murit.

Patronul de la Ferma Dacilor ar urma ca în cursul zilei de sâmbătă să se ducă la Tohani, județul Prahova, pe terenul unde s-a făcut scrum pensiunea, pentru a planta pomi fructiferi în memoria victimelor.

cornel dinicu

Care este primul lucru pe care îl va face Cornel Dinicu, după ce a fost plasat în control judiciar?

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Gestul lui Cornel Dinicu va reprezenta un oamgiu aduc celor opt persoane care și-au pierdut viața în incendiul din a doua zi de Crăciun a anului 2023, de la Ferma Dacilor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, la Ferma Dacilor, un sobor de preoți ar urma să oficilizeze o slujbă de pomenire a victimelor.

Citește și: Documentul care aruncă în aer ancheta de la Ferma Dacilor. Petrecerea care îl aducea pe Cornel Dinicu mai aprope de autorizația de funcționare

Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor a fost plasat astăzi sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Decizia a fost luată de Tribunalul Prahova, care a respins ca nefondată contestaţia procurorilor Parchetului de lângă Tribunalul Prahova faţă de decizia magistraţilor Judecătoriei Ploieşti, care au decis încă de luni, 25 martie 2024, plasarea lui Cornel Dinicu sub control judiciar.

Citește și: Trei martori cu identități protejate susțin ipoteza lui Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor. Cine a pus focul?

cornel dinicu

Care este primul lucru pe care îl va face Cornel Dinicu, după ce a fost plasat în control judiciar?

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Potrivit deciziei luate astăzi de magistrați, patronul de la Ferma Dacilor a primit permisiunea de a vorbi cu persoanele implicate în dosar, Adelina Ilie şi Adrian Vitomir Ristin.

Cercetările autorităților prinvind stabilirea cauzelor care au condus la izbucnirea incendiului de la Ferma Dacilor continuă. Anchetatorii încă nu au descoperit cauza incendiului. De-a lungul anchetei, au fost luate mai multe ipoteze, de la un scurtcircuit, o țigară uitată aprinsă sau o mână criminală.

La data de 26 decembrie 2023, pensiunea Ferma Dacilor a a rs în totalitate. În incendiul devastator și-au pierdut viața opt persoane, dintre care cinci adulți și trei minori. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si