Cu greu reuseste soferul unei ambulante sa treaca prin intersectia de la Eroilor, in Capitala. Chiar daca are prioritate, salvarea reuseste cu greu sa ajunga chiar si la cazurile urgente.

Daca unei masini dotate cu sisteme speciale de avertizare ii trebuie atat de mult timp sa razbata prin traficul sufocat, soferii obisnuiti ce pot sa mai spuna?!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Si echipa noastra, astazi, la ora 8 dimineata, a parcurs cu masina distanta de la intersectia Eroilor si pana la Academia Militara in 10 minute. Cu metroul ar fi fost o singura statie, ceea care ar fi insemnat......2-3 minute.
Solutia la aceasta problema...ar veni din subteran! Daca lucrarile ar fi gata!

Cele mai recente imagini din subteran, de la statia Academia Militara de pe Magistrala Drumul Taberei- Militari, nu ne aduc, insa, deloc vesti bune. Mai este mult de lucru...chiar si la finisaje. Nici macar scarile rulante nu sunt gata, iar, in anumite zone, nici sinele nu au fost montate.

Lucrarile la deja celebra Magistrala 5 au inceput prin 2012.

In total, linia are 7 kilometri lungime, 10 statii si un depou, la Valea Ialomitei. Dar nici la ora actuala, magistrala nu a fost finalizata.

Luna trecuta, un raport al Corpului de Control din cadrul Ministerului Transportului arata ca s-a intarziat nejustificat si au fost cerute fonduri suplimentare, la fel, nejustificate.
Asadar, deocamdata, Magistrala 5 ramane un vis mult asteptat, dar extrem de intarziat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si