Close sidebar
Close sidebar

Care este stadiul lucrărilor la Magistrala 5 a metroului din Capitală? Nici măcar scările rulante nu sunt gata!

De 7 ani asteptam metroul in statiile de pe Magistrala 5, dar nu se vede nimic prin tunelul inca aflat in stadiu de santier. In timp ce constructorul trage de timp cu lucrarile si cere tot mai multi bani, noi pierdem ore in fiecare zi, in traficul de la suprafata.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu greu reuseste soferul unei ambulante sa treaca prin intersectia de la Eroilor, in Capitala. Chiar daca are prioritate, salvarea reuseste cu greu sa ajunga chiar si la cazurile urgente.

Daca unei masini dotate cu sisteme speciale de avertizare ii trebuie atat de mult timp sa razbata prin traficul sufocat, soferii obisnuiti ce pot sa mai spuna?!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a fost prinsă de 400 de ori la furat din magazine își mai poate face cumpărăturile doar în 3 locuri din 3.200 km pătrați- antena3.ro

Si echipa noastra, astazi, la ora 8 dimineata, a parcurs cu masina distanta de la intersectia Eroilor si pana la Academia Militara in 10 minute.

Cu metroul ar fi fost o singura statie, ceea care ar fi insemnat......2-3 minute.
Solutia la aceasta problema...ar veni din subteran! Daca lucrarile ar fi gata!

Cele mai recente imagini din subteran, de la statia Academia Militara de pe Magistrala Drumul Taberei- Militari, nu ne aduc, insa, deloc vesti bune. Mai este mult de lucru...chiar si la finisaje. Nici macar scarile rulante nu sunt gata, iar, in anumite zone, nici sinele nu au fost montate.

Lucrarile la deja celebra Magistrala 5 au inceput prin 2012. In total, linia are 7 kilometri lungime, 10 statii si un depou, la Valea Ialomitei. Dar nici la ora actuala, magistrala nu a fost finalizata.

Luna trecuta, un raport al Corpului de Control din cadrul Ministerului Transportului arata ca s-a intarziat nejustificat si au fost cerute fonduri suplimentare, la fel, nejustificate.
Asadar, deocamdata, Magistrala 5 ramane un vis mult asteptat, dar extrem de intarziat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI