Starea de sănătate a medicului Cătălin Denciu este stabilă. Medicul erou care a salvat pacienți din secția ATI e la Piatra Neamț face în continuare dializă, iar medicii îi toaletează rănile zilnic, potrivit Digi24.

Citeste si: VIDEO- Mama monstru a fost luată de polițiști, copila e traumatizată

Starea de sănătate a medicului Cătălin Denciu, stabilă după 5 zile de tratament în Belgia

Cătălin Denciu a fost transferat în străinătate după incendiul de la secția ATI a Spitalului Județean Piatra Neamț. Cătălin Denciu a suferit arsuri pe o suprafață de 75% din corp în încercarea sa temerară de a stinge incendiul din secția ATI și de a salva pacienții internați acolo. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Primele îngrijiri medicale i le-au acordat colegii săi de la Piatra Neamț, după care a fost transferat cu un avion militar în București, la spitalul Floreasca, unde i-a fost făcută o evaluare în urma căreia s-a decis că poate fi transferat în Belgia.

Testul de coronavirus al lui Cătălin Denciu, negativ

La spitalul Floreasca i-a fost făcut și un test COVID care a ieșit pozitiv, însă acest test a fost repetat în Belgia, iar rezultatul a fost infirmat, testul având rezultat negativ.

Medicul rănit a fost infectat cu noul coronavirus la începutul pandemiei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si