Close sidebar
Close sidebar

Care sunt riscurile unui zbor cu avionul? A devenit acesta modalitate de a calatori mai periculoasa?

In timp ce autoritatile continua sa afle ce s-a intamplat cu avionul 804 al companiei EgyptAir, prabusit in Marea Mediterana, multi pun la indoiala riscurile la care se supun atunci cand calatoresc cu avionul. A devenit zborul mai putin sigur?

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Specialistii spun ca, dimpotriva, anul 2016  a fost, pana acum, unul dintre cei mai siguri ani din istoria recenta a avatiei.

„Au avut loc opt accidente si 167 de decese, spre deosebire de media de zece incidente si 205 decese de pana acum”, a explicat editorul Airlineratings.com, Geoffrey Thomas, pentru CNN.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Expertii sustin ca numarand incidentele aviatice si numarul mortilor nu este singura modalitate de a determina siguranta. Un alt factor ce trebuie luat in considerare este si traficul.

Potrivit datelor furnizate de Asociatia Internationala de Transport, peste 3.5

miliarde de persoane au zburat in siguranta in 37.6 milioane de zboruri, in 2015. Intr-un alt raport lansat la inceputul acestui an se arata ca si anul 2015 a fost unul sigur.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI