Personaj controversat in serial, Mine Tugay este, in viata de zi cu zi, o femeie exceptionala. Trecuta de prima tinerete, frumoasa actrita, in varsta de 42 de ani, arata impecabil. Ea le-a impartasit fanilor sai, prin intermediul unui interviu acordat publicatiei Habertürk, cateva dintre secretele frumusetii sale. Iata cum arata o zi din viata frumoasei Mine Tugay.

 

“In general, ma trezesc dimineata, atunci cand am filmari, in caz contrar mai adaug <un pic> de odihna.

De obicei ma culc seara tarziu, pe la 1-2 noaptea si ma trezesc in jur de 10:00-11:00 dimineata. Apoi, beau un pahar cu apa calduta, cu lamaie, chiar inainte de micul dejun. Mananc 3 felii de paine uscata si fara sare, cu cca 100 de grame de branza de vaci, castravete, masline nesarate si trei nuci. Acesta este micul meu dejun  J. Peste zi, cand mi se face foame, intre mese, imi iau un iaurt, pe care il amestec tot cu lamaie, ardei iute si seminte de negrilica (chimen negru – n.r.). Mananc cat mai multe legume si, chiar daca iubesc untul, sarea si zaharul, le-am scos din alimentatia mea”, spune frumoasa Mine.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mine Tugay a intrat în lumea teatrului de la vârsta de 19 ani

Mine Tugay s-a nascut la data de 28 iulie in Konya, oras din Turcia, situat la sud de Ankara. A debutat pe scena la 19 ani, pe scena Teatrului Masal Gerçek, continuand sa isi desavarseasca pasiunea pentru arta la Centrul de Arta Mujdat Gezen. Ulterior, ea a absolvit cursurile Universitatii  Bahçeşehir, din cadrul Conservatorului de  Stat din Istanbul, si a strans in palmares, de-a lungul anilor, nenumarate aparitii in filme si seriale de televiziune.

Mine Tugay joacă rolul lui Seniz, sotia boierului Agah Karakay (interpretat de Fikret Kuskan) 

Mine Tugay poate fi urmarita de telespectatorii romani, in serialul “Nemilosul Istanbul”, in rolul Seniz, sotia boierului Agah Karakay (interpretat de Fikret Kuskan). Seniz, care are doi copii cu Agah, insa este <deranjata> peste masura de existenta, in viata familiei ei, a nepotului sau, Nedim (interpretat de Berker Güven), un tanar imobilizat in scaunul cu rotile. Seniz incearca din rasputeri sa scape de nepotul sotului ei, si nu rateaza nicio ocazie de a-i face viata un calvar tanarului grav bolnav.

Nu ratati noile episoade pline de emotie si suspans, din “Nemilosul Istanbul”, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si