Close sidebar
Close sidebar

Cariile pot fi tratate azi și fără durere, fără anestezie

Mai nou, de cariile dentare putem scăpa fără prea multe bătăi de cap. Adică fără ace, fără anestezie, fără durere!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Terapia laser pentru carii, practicată în clinica Life Dental Spa, constă într-o acțiune blândă a unui flux de lumină și apă, prin care pacienții sunt feriți de disconfortul dat de tratamentul clasic, cu freza. 

Terapia laser le oferă pacienților noștri o variantă terapeutică eficientă, sigură și nedureroasă.

Citeste si: VIDEO| Black Friday: Ziua reducerilor bifează un nou record de vânzări. Cifrele sunt amețitoare!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Tratamentul laser versus clasic

Tratamentul cariilor cu laser este o procedură minim-invazivă, eficientă, biocompatibilă și blândă. Metoda laser este complet diferită de ceea ce ați experimentat până acum într-un cabinet stomatologic clasic. 

  • Spre deosebire de freză, care pune presiune și supraîncălzește nervul dintelui (moment în care apare și durerea), laserul curăță caria blând, vaporizând țesutul infectat, fără a stresa nervul dentar și fără a afecta țesutul sănătos. 
  • De asemenea, laserul elimină bacteriile rămase în interiorul cariilor, scăzând astfel posibilitatea apariției cariilor secundare la marginea sau dedesubtul obturațiilor definitive.
  • În cadrul unui tratament cu laser al cariilor dentare, pacienții vor putea beneficia de o procedură nedureroasă, deoarece frecvența laserului poate fi adaptată la nivelul de sensibilitate al fiecărui pacient în parte, astfel încât experiența avută în cabinetele noastre să fie una cât mai plăcută. 

Citeste si: VIDEO| Călătoriile care țin un an întreg. Care sunt cele mai râvnite destinații

Life Dental Spa recomandă tratarea cu laser a cariilor dentare

În clinica Life Dental Spa ne tratăm pacienții cu carii prin terapia laser, deoarece această tehnică nu atinge dintele, e nedureroasă și distruge bacteriile, deci scade riscul reapariției cariilor secundare

  • Metoda laser este foarte precisă, întrucât raza laser nu lezează accidental țesuturile moi din jur- gingie, buze, obraji și limbă. 
  • Un alt avantaj pe care îl aduce tratamentul laser în tratarea cariilor ar fi efectul protectiv asupra pulpei dentare. De aceea, specialiștii clinicii Life Dental Spa vă recomandă tratarea cariilor prin metoda laser. Aici punem pe primul loc bunăstarea pacientului în timpul procedurilor, de aceea ne vom asigura ca pacientul să fie tratat prin cele mai moderne și eficiente proceduri.

8 motive să alegi tratarea cu laser a cariilor dentare

  1. Este o metodă minim-invazivă și selectivă, care nu înlătură nimic „în plus”, ci îndepărtează exclusiv  zona cariată.
  2. Terapia laser are efect bactericid, astfel încât riscul de apariție a cariilor secundare scade simțitor.
  3. Crește retenția plombelor (obturațiilor) pe termen lung.
  4. Stimulează nervul dentar să producă dentină de reparație sub plombă.
  5. Laserul în sine nu atinge pacientul, fiind o procedura non-contact.
  6. Terapia laser scade sau chiar elimină necesitatea folosirii anesteziei locale.
  7. Tratamentul laser se poate utiliza cu succes la copii, femei însărcinate și la pacienți imunosuprimați – la pacienți diabetici, cardiaci ori cu alte afecțiuni cronice. 
  8. Pacientul nu va avea nevoie de antibiotice sau de antiinflamatoare, astfel că nu se va mai confrunta cu rezistența la bacterii ori cu reacțiile alergice și toxice adesea induse de acestea.

Programați-vă chiar acum pentru o consultație la Life Dental Spa, o clinică de succes, care a avut în 2019 o cifră de afaceri de peste 1,2 milioane euro cu doar 3 cabinete, fiind cea mai profitabilă clinică pe cabinet din România. 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Și nu uitați, începând din luna februarie vă așteptăm și în noul cabinet din zona Victoriei, strada Frumoasa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI