Close sidebar
Close sidebar

Carmen Bejan, criminala de la Medicina, a devenit croitoreasa si lider de celula in Penitenciar!

Carmen Bejan, studenta criminala de la medicina, care l-a omorat cu sange rece pe Trifu Schrottu, impreuna cu iubitul ei de atunci, Sergiu Florea, a ajuns o femeie puternica in Penitenciar.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit evz.ro, Carmen Bejan a devenit cea mai puternica femeie din Penitenciarul in care este inchisa. Tanara s-a impus ca lider in celula unde isi ispaseste pedeapsa alaturi de alte patru femei.

”La fiecare apel (n.r. la schimbarea turelor gardienilor, care verifică fiecare cameră) ea este cea care prezintă doleanţele colegelor de camere, face reclamaţii sau cereri în numele lor”, au declarat sursele.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

De altfel, Carmen s-a si reprofilat si a devenit croitoreasa. Ea munceste la un punct de lucru din incinta Penitenciarului, unde realizeaza huse pentru fotolii si alte piese de mobilier.

In plus, merge periodic la sala de fitness pentru a se mentine in forma, citeste foarte mult si a devenit mai religioasa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI