Close sidebar
Close sidebar

Carmen Negoita explica cum a scris postarea buclucasa in care se credea ca isi ataca fostul sot!

Fashionista Carmen Negoita a starnit uimire si confuzie, zilele trecute, pe internet.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Boggerita de fashion a postat pe pagina sa de socializare un mesaj din care, la prima vedere, se intelege ca l-ar acuza pe Ionut Negoita, fostul sot, si pe fratele acestuia, ca s-ar afla in spatele actelor de vandalism petrecute impotriva jandarmilor, in primele seri de protest din Piata Victoriei.

Prezenta ieri la un eveniment monden, organizat de un centru renumit de slabire si intretinere, Carmen Negoita a spus ca postarea sa a fost inteleasa gresit si ca vorbele respective ii apartin doar pe jumatate.

“A fost o postare care nu a fost inteleasa de toata lumea. Era un semnal de alarma tras de toata lumea si de aceea a fost preluat si, da, existau si ghilimelele de rigoare. Nu aveam cui sa spun ca apartine paragraful respectiv cand sursa lui a fost: un post de radio si 7 postari vazute pe Facebook. In prima partea a paragrafului este declaratia mea si ceea ce am vazut eu ca si participant in strada, iar partea a 2-a din postare era preluata.

Era facuta o paralela intre ce am vazut, ce am auzit si ce se vehicular atunci pe Facebook. Stiti, este o vorba: sunt responsabila pentru ceea ce spun, nu pentru ceea ce inteleg altii”, ne-a declarat Carmen Negoita.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Astfel, dupa ce toata lumea a crezut ca fashionista vorbeste in cunostinta de cauza, cand spune ca in spatele actelor de vandalism din Piata Victoriei se afla suporterii platiti de fratii Negoita, fashionista da un pas in spate si sustine ca postarea continea opinia sa, dar si a altora.

Asa arata postarea integrala facuta de Carmen Negoita pe pagina sa de socializare

„Am stat 4 ore in piata si toata lumea era pasnica. In coltul dreapta al Guvernului era un grup de dubiosi, care pareau ca pregatesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis ca astia fac parte din galerie. Ceea ce se pare ca este adevarat".

"Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!", a scris Carmen Negoita pe pagina sa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI