Close sidebar
Close sidebar

Cât poţi păstra carnea la congelator fără să se strice?

Carne congelată termen valabilitate. Cu totii ne dorim sa prevenim alterarea alimentelor pe o perioada lunga, iar uneori congelarea e modul perfect de conservare.

A.M.S.,

carne congelata termen valabilitate

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Carne congelata termen valabilitate. Chiar daca temperatura sub 0° previne cresterea numarului de bacterii, alimentele sufera modificari in timp.

    Fie ca le cumperi gata congelate sau le ingheti de proaspete, iata cat timp poti pastra diferite categorii de produse, incat sa le consumi in siguranta.

    Citeste si: Friptură de pui cu miere şi muştar la cuptor. Vei obține cea mai fragedă carne

    Poate cel mai des congelat aliment, carnea poate fi pastrata, in functie de tipul ei, intre 1 si 12 luni.

    De pilda, carnea cruda are o perioada mai lunga in care ramane nealterata daca este congelata.

    Citeste si: Adevărul despre legumele la conservă! MARE ATENȚIE

    Carnea de porc poate fi tinuta la congelator maxim 6 luni, carnea de vitel si miel pana la 9 luni, iar carnea de de curcan, pui sau vita pana la 12 luni.

    Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

    Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

    Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

    carne congelata termen valabilitate

    Citeste si: Cum se prepară cârnații în alte țări. Rețete inedite

    Carne congelata termen valabilitate. Pe de alta parte, carnea procesata, in mod surprinzator, poate fi congelata pentru mai putin timp.

    carne congelata termen valabilitate

    Citeste si: Alimente care nu expira. Top 5 produse alimentare pentru care nu trebuie sa tii cont de termenul de valabilitate

    De exemplu, sunca, baconul, carnatii sau crenvurstii se pastreaza maxim 2 luni, carnea gatita se pastreaza maxim 3 luni, mai putin in situatia in care e de pui, caz in care o poti pastra pana la 4 luni.

     

     

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI