Cartofi la cuptor. Ingrediente:

900 g cartofi albi, tăiaţi în două sau în patru
3 linguri ulei de măsline
1 lingură ierburi aromatice tocate (rozmarin şi cimbru)

Cartofi la cuptor

Citeste si: Avocado. Tu știi cum se curăță corect și ce părți din el pot fi consumate? Toate secretele acestui fruct

Cartofi la cuptor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

1 linguriţă sare grunjoasă
1 linguriţă usturoi pudră
35 g parmezan ras

Citeste si: Salată orientală de post. Cum se prepară corect. Un ingredient face toată diferența

Cartofi la cuptor. Mod de preparare

Preîncălzeşti cuptorul la foc potrivit. Combini într-un bol mic ierburile aromatice, sarea, usturoiul şi parmezanul, apoi dai deoparte amestecul.

Citeste si: Carne tocată. Adevărul despre carnea tocată din magazinele noastre

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor. Aşezi cartofii tăiaţi într-un bol mare şi îi stropeşti cu ulei de măsline. Îi amesteci bine, ca să se acopere. Presari amestecul de condimente şi mai amesteci o dată cartofii, ca să fie complet acoperiţi. Îi aşezi într-o tavă de copt nu foarte adâncă, iar dacă ţi-au mai rămas condimente în bolul mic, le pui acum.

Citeste si: Adevărul despre coastele de porc! Cât de sănătoase sunt?

Cartofi la cuptor. Dai tava la cuptor 20-30 de minute, în funcţie de cât de mari sunt cartofii, până când aceştia se înmoaie. Serveşti imediat cei mai buni cartofi la cuptor, ca garnitură.

Citeste si: Cum faci cartofi pai fara ulei, la cuptor. Sunt la fel de gustosi precum cartofii prajiti, dar mult mai sanatosi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si