Close sidebar
Close sidebar

Casatorie controversata. El are 16 ani, iar ea 71 de ani. Se iubesc si nu pot trai unul fara altul

Un baiat, de 16 ani, si o femeie de 71 de ani, din Indonezia s-au casatorit in urma cu cateva luni. Mariajul lor a starnit insa mari controverse in toata lumea.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Selamet si Rohaya sunt impreuna de ceva timp si nimic nu a putut sa le distruga dragostea. La inceput familiile lor nu au fost de acord cu aceasta casatorie, insa pana la urma au fost nevoiti sa accepte.

Recent, cei doi s-au casatorit si au fost si in luna de miere.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Selamet a dezvaluit ca de fiecare data cand pleaca de acasa isi incuie sotia in casa fiindca este foarte gelos si ii e frica alti barbati sa nu ii farmece sotia.

Insurateii spun ca nu pot trai unul fara celalalt si ca isi doresc chiar si copii. Din pacate, nu se stie daca acest lucru este posibil fiindca Rohaya este prea in varsta. In plus, ziarele locale scriu ca ea a ajuns de foarte multe ori la spital din cauza epuizarii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI