Close sidebar
Close sidebar

Casutele arcuite costa numai 5.000 de dolari si pot deveni locuinte de vara excelente. Cum arata in interior

Aceste casute vin ca un proiect ingenios si nici nu sunt costisitoare. Ele pot fi un adapost ideal in perioada calda de vara si nu numai.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt ideale pentru un cuplu tanar, ca idee de prima casa, asta in cazul in care detin o suprafata de pamant extrem de mica. Casutele sunt prefabricate de o companie americana si se plieaza pe diferite tipuri de teren, iar costul ajunge pana la 5.000 de dolari.

Casutele vin in dimensiuni variate si pot raspunde necesitatilor unor familii diferite si pot avea nivel superior sau mansarda si au o latime si o inaltime ce variaza intre 4 si 8 metri, respectiv 11 metri inaltime. Kitul de instalare vine cu podele, coama pentru acoperis, acoperisul din tabla galvanizata si un material termoizolant din vata minerala si se pot comanda straturi mai groase pentru regiunile expuse unor ierni grele.

Ele au structura rezistenta si pot face fata rafalelor de vant de pana la 200 de kilometri  si poate sustine un strat de zapada de 14 kilograme pe metru patrat.
Asta este unul dintre motivele pentru care compania producatoare spera sa vanda aceste casute si in Canada sau Alaska.

In varianta cea mai ieftina, o astfel de casa ajunge la 5.000 de dolari, dar pretul creste in functie de marime si dotarile pe care le doresti.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI