Close sidebar
Close sidebar

Cat castiga pe zi tanara de 14 ani, moarta din cauza epuizarii? Adevarul socant din spatele mortii modelului rus

Parintii Vladei Dzyuba, tanara in varsta de 14 ani care a murit din cauza epuizarii, sunt distrusi. Pe langa faptul ca si-au pierdut fiica, ei nici macar nu isi pot lua ramas-bun de la aceasta. Ce se va intampla cu trupul neinsufletit al tinerei este cumplit.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vlada avea doar 14 ani si visa sa straluceasca pe podiumurile de moda internationale. Un manager al unei agentii de modelling din Rusia a remarcat-o si i-a promis ca va avea o cariera impresionanta. Acesta i-a obtinut un contract pe o perioada de 3 luni in China, care avea sa ii aduca sfarsitul copilei.

Obligata sa lucreze si cate 13 ore pe zi, fara asigurare sociala, si pentru care primea cate 8 dolari pe zi, acestea erau "marile avantaje" pe care managerul i le oferise fetei.
Bolnava si extenuata, Vlada Dzyuba si-a pierdut constienta cu cateva minute inainte de a urca pe podium, dupa 13 ore de munca extenuante, fara repaus.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Dupa pierderea constientei, adolescenta a fost in coma timp de doua zile, si nu a putut castiga lupta cu moartea. In urma autopsiei s-a dovedit ca Vlada a murit in urma unei meningite, starea sa fiind agravata de oboseala.
«Mami, sunt obosita, imi doresc doar sa dorm», i-a spus Vlada mamei sale, intr-o convorbire telefonica. ”Cred ca era in momentul acestei marturisiri s-ar putea sa fi fost debutul meningitei, dupa aceea i-a crescut si temperatura.

Nu am mai dormit aproape deloc, am sunat-o tot timpul, implorand-o sa mearga imediat la spital”, a mai declarat mama modelului.

Parintii fetei sunt distrusi. Ei nu au bani pentru a repatria trupul neinsufletit al Vladei si pentru a o inmormanta crestineste pe aceasta. Ei nu isi pot lua ramas-bun de la fiica lor, care va fi arsa intr-un crematoriu din China. 

Sursa: The Siberian Times

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI