Close sidebar
Close sidebar

Cat costa masina de lux cu care a plecat Simona Halep de la aeroport? E cea mai noua bijuterie pe patru roti din garajul ei

Simona Halep are o noua masina de lux. Bolidul a atras toate privirile la aeroport.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Simona Halep, cea mai iubita si apreciata sportiva a momentului, a adus lacrimi si zambete de bucurie pe chipurile romanilor. Dupa 40 de ani, o compatrioata a noastra a reusit sa aduca din nou in Romania trofeul de la Roland Garros.

L-a prezentat pe National Arena si a fost aplaudata de zeci de mii de admiratori. Ei bine, realizarea aceasta memorabila isi face simtita prezenta si in conturile tenismenei, proaspat intrata in topul celor mai bogati romani.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce se afla în celebrul sicriu de zinc găsit în curtea bisericii „Mavrogheni” din București: Ascundea o mărturie a dragostei nesfârșite- antena3.ro

Simona a castigat peste doua milioane de euro la ultimul turneu si are o avere care depaseste 22 de miloane de euro. Cu siguranta, dupa acest premiu considerabil, numarul 1 mondial in tenisul feminin isi va mai achizitiona o masina de lux, autoturismele fiind o pasiune a ei.

Simona are un garaj care seamana cu un parc auto de cinci stele, masina care a luat-o de la aeroport in urma cu doua zile atragand toate privirile.

Bijuteria pe patru roti cu "SMH" pe placuta de inmatriculare, la fel ca toti bolizii vedetei, costa in jur de 100.000 de euro.

Intreaga colectie de masini a celei mai bune tenismene din lume valoreaza peste 1 milion de euro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI