Close sidebar
Close sidebar

Cat de jegoase sunt toaletele din spitalele romanesti. Pacientii sunt ingroziti si se tin cu mana de nas

Nu doar injectiile, absenta medicamentelor si orele lungi de asteptare ii sperie pe cei care ajung la spital. De multe ori, toaletele institutiilor medicale ii ingrozesc chiar mai tare atat pe pacienti, cat si pe apartinatorii acestora.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Fereasca Dumnezeu sa ai nevoie sa mergi la toaleta in spital. Multe unitati medicale ignora, pur si simplu, norme elementare de igiena menite sa protejeze pacientii de contractarea unor infectii.

Este inadmisibil ca in institutiile care ar trebui sa luceasca de curatenie sa nu existe banalul sapun sau hartie igienica.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Toaleta pentru pacienti de la spitalul Colentina. Ma tin cu mana de nas. In ciuda acestui anunt, oamenii dau dovada de extrem de multa lipsa de bun simt. Sapun nu este, iar mirosul e groaznic".

Cu toate ca Ministerul Sanatatii a impus norme foarte clare de igiena pentru a evita prezenta infectiilor intraspitalicesti, regulile se incalca.

De multe ori vinovati sunt si pacientii.

Nu mai departe de luna aprilie Stirile Kanal D va aratau imagini din grupurile sanitare ale diferitelor institutii publice din Bucuresti. Si tot atunci dadeam exemplu toaletei din parcul Titanel.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI