Close sidebar
Close sidebar

Cătălina a murit de Sars-Cov-2 imediat după ce a născut: „Atât de multă nedreptate”

Moarte tragică pentru o tânără mamă din Botoșani. Cătălina a fost ucisă de virusul Sars-Cov-2 după ce a dat naștere unui copil.

Georgiana Balaban,

Cătălina a fost răpusă de COVID-19.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O familie din Botoșani trece prin drama vieții. Cătălina, o mamă în vârstă de 24 de ani, a fost răpusă de virusul Sars-Cov-2. După o lună de zile, de când a dat naștere unui copil, tânăra a ajuns de urgență la spital. Medicii au încercat să-i salveze viața fetei, însă fără rezultat.

Citeste si: Medic trimis în Ungaria să coordoneze transferul românilor cu COVID: ”M-au întrebat de ce nu s-au vaccinat, nu am ştiut ce să răspund”

România se confruntă cu valul IV coronavirus. Zilnic sunt anunțate zeci de mii de cazuri. Valul nimicitor nu a luat cu asalt doar populația bătrână, ci și pe cei tineri. Noua tulpină Covid i-a afectat viața și Cătălinei.

Ea a murit la scurt timp după ce a devenit mamă.

Citeste si: Un nou record de vaccinări în România: peste 150.000 de doze în ultimele 24 de ore

Cătălina a murit la 24 de ani, din cauza COVID-19

Tânăra a născut înainte de termen, însă bebelușul este perfect sănătos. Mămica a început să se simtă rău și la aproximativ o lună după naștere a fost diagnosticată cu bronhopneumonie severă și cu COVID-19.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cătălina a murit la o lună după ce a născut.

[Sursa foto: Facebook]

Virusul venit din Wuhan a luat cu asalt întreg organismul. Plămânii Cătălinei au fost afectați în proporție de 70%. Cadrele medicale i-au administrat tratamentele necesare și au verificat în permanență starea acesteia de sănătate. Apoi, medicii au fost nevoiți să o transfere la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Botoșani.

Citeste si: Scene șocante la un spital din Capitală. Oamenii decedați din cauza COVID-19 sunt puși unii peste alții, în saci negri

Chiar dacă se afla la ATI, starea Cătălinei s-a agravat. Medicii au intubat-o imediat. De atunci, viața tinerei a fost pusă sub semnul întrebării, astfel că la câteva ore a pierdut lupta cu virusul nemilos. Ea era vaccinată cu ambele doze.

Familia și prietenii au rămas împietriți de durere. Mesajele de bun rămas au fost încărcate cu o suferință greu de descris pe rețelele de socializare ale Cătălinei.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Cu sufletul la gură așteptam să îmi spună cineva că ai revenit acasă, că ești bine, lângă copilașul tău. Dar, atât de multă nedreptate în viața fiecăruia și în această lume”, este mesajul postat de o prietenă a Cătălinei.

Citeste si: Bilanț coronavirus, 28 octombrie 2021! Au fost raportate peste 13 mii de noi infectări și peste 400 de decese

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI